Naj se vam predstavimO meni

V stiku z naravo sem dejansko že celo življenje, saj prihajam iz srednje velike kmetije.

Veselje do urejanja vrtov in okolice pa sem dobil že pred več kot 10 leti med študijem Agronomije in hortikulture v Ljubljani, ko sem kot študent opravljal vrtnarske storitve pri enemu od boljših vrtnarjev v Ljubljani. Strast do urejanje okolice je bila tako močna, da sem že med študijem odprl svoje študentsko podjetje. Po študiju pa sem svoje znanje o urejanju vrtov in poznavanju okrasnih rastlin še nadgradil z delom v eni od večjih vrtnarij. Kmalu sem dojel, da je urejanje okolice res moja velika strast, zato sem pričel svojo samostojno pot.

Že od samega začetka sem strmel k temu, da so stranke zadovoljne in da vedno uporabljamo samo najboljše materiale, zato sodelujem z preverjenimi dobavitelji, kjer dobivamo kvalitetne rastline, prilagojene našemu podnebju in materiale ki so preverjeno dobre kvalitete.

03
Polaganje travnih tepihov in zasaditev novih dreves
Preberi več

Kaj vse delamStoritve

Potrebujete pomoč
pri urejanju okolice?

Pošljite nam sporočilo ali nas pokličite.

Z veseljem vam bomo pomagali.

Zadnje noviceBlog

Z veseljem objavljamo kratke nasvete o trenutnih opravilih v okolici vašega doma. Spremljajte nas in vedno boste na tekočem o tem, kaj je dobro postoriti v določenem času.

Prišel je čas za prvo letošnjo nego vaše trate. Če želimo imeti lepo trato, jo moramo redno obnavljati vsako leto. Najbolj primeren čas je, ko se spomladanske dnevne temperature dvignejo nad pet stopinj Celzija.

Preberi več